Παιδικό Aikido: Πρότυπο Μεικτό Γονέων-Παιδιών

Inochikan Children Aikido

Η ουσία του Aikido είναι η πειθαρχία και ο σεβασμός στον εαυτό μας, στο περιβάλλον μας, στους συνανθρώπους μας. Μέσα από ένα ειδικό, πρωτοποριακό πρόγραμμα άσκησης Aikido, συνιστούμε θερμά και προσκαλούμε τους γονείς να συναθληθούν μαζί με τα παιδιά τους, υπό τη στενή παρακολούθηση και καθοδήγηση του Sensei.

Στόχος μας είναι το παιδί να εκπαιδευτεί στην πειθαρχία και στο σεβασμό, να αναπτύξει μια βαθύτερη σχέση με τον γονέα του, να διασκεδάσει, να εκτονώσει την ενεργητικότητά του, να ενδυναμώσει το σώμα του και να οξύνει την αντίληψή του. Παράλληλα, ο γονέας χτίζει δημιουργικά και ποιοτικά το δεσμό του με το παιδί, ενώ απολαμβάνει ταυτόχρονα και ο ίδιος τα οφέλη του Aikido.

Προσκαλούμε τους γονείς παιδιών από 4 ετών να ζήσουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές εκπαίδευσης στο Aikido, επενδύοντας ποιοτικά, μία ώρα την εβδομάδα, στο παιδί τους και στον εαυτό τους. Τα οφέλη και στους δύο συναθλούμενους θα είναι ορατά από τον πρώτο μήνα κιόλας.

Το πρότυπο τμήμα διδάσκεται από τον  Sensei Χρήστο Κουτελιέρη, με ειδικές επισκέψεις από το εξωτερικό της διακεκριμένης Γιαπωνέζας Sensei Minegishi, 7ο Dan.

Μαθήματα:
(
στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Πατησίων)
Τετάρτη 17.30 με 18.30
Σάββατο 11.00 με 12.00

(στο Dojo Κερατέας)
Τρίτη - Πέμπτη & Σάββατο 17.00 με 18.00

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj